0342 503 79 87 0532 306 27 46
[email protected] Fiyat teklifi almak için
Ortasöz Promosyon

2021 yılında Şahinbey/Gaziantep kurulmuş olan Ortasöz Promosyon Türkiye’nin her iline baskılı veya baskısız promosyon ürünleri talep etmekte olan müşterilerine 2021 yılından bu yana hizmet vermektedir. Firmamız bünyesinde bulunan geniş ürün yelpazesi ile  Avrupa'ya da hizmet sunmaktadır.

Firmamız birbirine geniş makine parkuru ile tam ve sorunsuz hizmet vermektedir. Son teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak müşterilerimizin rekabetinin güçlü olduğu sektörlerde kendini daha da ön plana çıkarmak için farklı tipte ürünleri en iyi fiyatlara sunuyoruz.

Gerek tasarımlarımızla, gerek geniş ürün yelpazesi ile  piyasaya yön veren, kalite ve teknolojiye uygun bir yönetim anlayışı ile müşterilerinin ve çalışanlarının memnuniyetini en üst düzeyde karşılayarak sektörde hızla büyümeye kararlı emin adımlarla ilerlemekteyiz. Doğru kalite ve fiyat oranını baskılı veya baskısız promosyon ürünlerinin tedariğini sağlayarak müşteri memnuniyetimizi en üst düzeye çıkarmayı hedeflemekteyiz.

Gaziantep Promosyon Ürünleri

Şahinbey, Gaziantep`de hizmet vermekte oln Ortasöz Promosyon baskılı, baskısız tüm kurumsal promosyon ürünleri ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir.